Akadálymentes lépcsőn járó

Shadow
Slider

 

 

Akadálymentes lépcsőn járó

Akadálymentes hernyótalpas lépcsőjáró. Lépcső akadálymentesítés.

Sajnálatos módon az akadálymentesítés sok helyen még nem megoldott, ezért alternatív megoldásokra van szükség, A mozgáskorlátozottak egyik ilyen mobil eszköz lehetősége az akadálymentes lépcsőn járó, más néven a hernyótalpas lépcsőn járó. Ennek a szerkezetnek a feladata, hogy segítségével a kerekesszéket és a benne ülőt, egy második személy akár több lépcsőfokon is fel, illetve le tudja mozgatni, nagyobb fizikai megterhelés nélkül.

Az akadálymentes lépcsőn járó egy hernyótalppal ellátott szállító eszköz. Képes egy kerekesszéket stabilan rögzíteni és megtartani, illetve a nagy tapadású hernyótalpaknak köszönhetően a lépcsőn csúszásmentesen felfelé vagy lefelé mozgatni. Működtetéséhez egy kezelő személy szükséges.

A lépcsőn járó könnyen kezelhető, a kerekesszékek típustól függetlenül rögzíthetőek, illetve a szerelvények széles tartományban állíthatók a megfelelő stabilitáshoz. További előny, hogy a lépcsőn járó a szállításhoz szétszedhető ezáltal kisebb pakolási helyet foglal, illetve könnyedén magunkkal vihetjük az autóban. Az akadálymentes lépcsőn járó működtetése akkumulátorról történik.

További kiemelt termékek

TervezésTolóajtóSzárnyas ajtóRámpaKorlátliftEmelőlapÉpületelemek

Hozzászólások lezárva.