Akadálymentes tolóajtó

Shadow
Slider

 

 

Akadálymentes tolóajtó

Akadálymentes tolóajtó rendszerek kivitelezése. Minőségi tolóajtó akadálymentesítés igényes kivitelezéssel.
Professzionális akadálymentes tolóajtó megoldások.

Leggyakrabban alkalmazott akadálymentes bejárat az automata tolóajtó. A bármilyen egyedi méretben és színben megvalósítható gyártás mellet a másik nagy előnye, hogy garantáltan küszöbmentes bejárat.

Az automata tolóajtóval megvalósítható akadálymentes bejárat egy, kettő vagy négy mozgószárnyas kivitelben is készülhet, az igényektől és a környezettől függően, akár komplett üvegportállal együtt is.

A DITEC automata tolóajtó rendszerek széleskörűen alkalmazhatók akadálymentes bejáratok kialakítására. Az intenzív igénybevételre tervezett motor és hajtómű alkalmassá teszi közintézmények, vendéglátóhelyek, irodaházak és más nagy forgalmú helyek akadálymentesítés igényeinek kiszolgálására.

A nagy szilárdságú sajtolt alumíniumból készült megvezetés és a csapágyazott ajtószárny felfüggesztés lehetővé teszi egészen nagyméretű akadálymentes bejáratok kialakítását is, kimondottan nagy súlyú ajtószárnyakkal.

A toló automata ajtó széleskörűen alkalmazható otthonokban, üzletekben, szállodákban, vendéglátóhelyeken, irodákban, nagy forgalmú egészségügyi és közintézményekben. Szinte bármilyen egyedi méretben és színben gyártható akadálymentes bejárat. Alap esetben ragasztott biztonsági üveg van az ajtószárnyakban, de hőszigetelt, golyóálló vagy egyedileg dekorált üveggel is megvalósítható.

A fogazott szíjas erőátvitelnek köszönhetően rendkívül csendes a működés. A beépített intelligens vezérlés lehetővé teszi az akadálymentes tolóajtó tűzjelző és beléptető rendszerhez történő csatlakoztatását is.

Az áthaladok testi épségét az ODS akadályérzékelő rendszer és biztonsági fotocella óvja. Így automata tolóajtó a nem csak biztonságos, hanem elegáns megjelenésű akadálymentes bejárat is.

A DITEC automata ajtó rendszerek gyárilag tartalmazzák a beépített akkumulátort. Így még áramkimaradás esetén is biztosított az akadálymentesítés.

Minőségi akadálymentes tolóajtó rendszerek és akadálymentesítés igényes kivitelezése az Alarm & Automatic System Kft-től. További információk weboldalunkon: akadálymentes tolóajtó

Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol a cégünk által forgalmazott berendezéseket működés közben megtekintheti és kipróbálhatja.

További kiemelt termékek

TervezésSzárnyas ajtóRámpaLépcsőn járóKorlátliftEmelőlapÉpületelemek

Hozzászólások lezárva.